Wie ben ik?

Mijn naam is Floor Cartens, ik woon in Roosendaal en ben 30 jaar. Op dit moment werk ik op het hoofdkantoor van de GlasGarage. Hier beantwoord ik de binnenkomende telefoontjes en e-mails.

Floor

Naast het werken voor een werkgever geef ik met ipkia lezingen en gastlessen over de gevolgen van ziek zijn: wat doet een diagnose met iemand? Hoe ver werkt dat door in het sociale leven en hoe ziet de toekomst eruit?

Ipkia is ontstaan doordat ik graag mensen wil helpen (volgens een arts: “het hulpverlenerssyndroom”) en graag met mensen in contact kom. En dit kan met ipkia.

Naast mijn activiteiten voor ipkia en de GlasGarage heb ik me bezig gehouden met het schrijven van mijn eerste boek dat in november 2015 is verschenen: Mijn mama is moe. En verkoop ik bedank- en complimentkaartjes. Iedereen kan een compliment op z’n tijd gebruiken en zeker als je je soms in de steek gelaten voelt door je lijf of door anderen. Maar het is ook heel erg leuk om iemand die er altijd voor je is te bedanken met een lieve, kleine attentie.

Wil je meer over me weten? Stuur me gerust een berichtje 🙂

 

Wanneer je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 dagen contact met je op.

Advertenties

5 gedachten over “Wie ben ik?

 1. Dag Floor, We hebben elkaar laatst ontmoet bij de theeproeverij in Hilvarenbeek. Heb zojuist je blog ‘doorkruist’ en ben al lezende iets meer over je te weten gekomen. Blijf rustig ‘doortimmeren’ aan jouw eigen weg, dat is m.i. de goede weg. Wie weet komen we elkaar nog een keer tegen, dat onze wegen elkaar kruisen. Groeten uit Oisterwijk, Erna

 2. Beste Floor,

  We hebben elkaar ontmoet op de lifestyle beurs in Princeville wat me heeft doen besluiten een kijkje te nemen op je website omdat het voor cliënten ondersteunend kan zijn om begeleiding te krijgen in hun ziekte-proces waarbij jij iets voor hen zou kunnen betekenen.
  Zolang je het ziet als een proces en niet als een staat blijf je in beweging waaruit acceptatie groeit in plaats van berusting. Berusting is passief en duwt je in de slachtofferrol.
  Wat goed van je dat je hier niet in trapt. Zo kan je een voorbeeld zijn voor velen.

  Rian Bruijne – van Dorst
  Orthomoleculair en Biofysch Geneeskundige
  Prevent Care

 3. Beste Floor,

  Heb zojuist je hele website doorgelezen en de filmpjes bekeken. Fantastisch. Heb zelf geen reuma, maar ben wel werkzaam in/aan de zorg, en vanuit die hoedanigheid intrinsiek gemotiveerd om te leren over allerlei perspectieven. Bewondering en respect voor de wijze waarop je met jouw HMS om gaat.
  Succes en wie weet treffen we elkaar eens!

  Piet de Bekker

 4. Ha Floor,

  Jaren geleden samen gewerkt op de logeerwoning van SOVAK. Toen beide nog niet wetende dat we een chronische ziekte hebben. Ik weet sinds enkele jaren dat ik HMS en stuit vaak op mensen die vinden dat ik “niet zo moet zeuren”. Mooi en bevestigend om jou site te lezen en de filmpjes te kijken. Het grijpt me aan, iemand te zien die verwoord wat ik voel. En het stuk dat je geplaatst hebt onder het kopje HMS, owww wat zou ik graag hebben dat mensen dat lezen en dan hopelijk meer van HMS begrijpen en inzicht ervaren in mijn leven.
  Ik vind je een kanjer dat je dit hebt opgezet, ga zo door!

  Lieve groet Leonie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s