Voorlichting

Niet iedereen weet wat het inhoudt om te leven met een aandoening, beperking of ziekte. Dat is voor hen heel erg fijn, maar voor de “patiënten” is het fijn als meer mensen weten wat het inhoudt om beperkingen te ervaren in het dagelijks leven.

Om mensen hier meer bewust van te laten worden, geef ik voorlichtingen en gastlessen over de gevolgen van ziek zijn. Tijdens mijn voorlichtingen vertel ik wat het is om te moeten leven met beperkingen. Waar krijg je mee te maken? Wat is het ergst de pijn, het onbegrip, gevoel van machteloosheid, sociaal isolement? Dit zijn zaken die tijdens mijn voorlichtingen aan bod komen. Tijdens mijn lezingen is er veel ruimte voor interactie en ik gebruik veel anekdotes.

Voor wie zijn deze voorlichtingen? Voor iedereen die, op wat voor manier dan ook, met een “patiënt” te maken heeft: familie, vrienden, ouders van het schoolplein, collega’s of wie dan ook.
Daarnaast geef ik werkgevers inzicht in het leven van een werknemer met een (arbeids-) beperking. Dat is de enige manier waarop werkgever en werknemer dichter tot elkaar zullen komen en er gezocht kan worden naar een structurele oplossing. Wanneer die oplossing is gevonden, zullen de productiviteit en levensvreugde van de werknemer stijgen en het verzuim dalen.

 

Wanneer je het contactformulier invult, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s